De kinderen zijn bezig aan hun herfstvakantie. Ze waren er ook echt aan toe. Robbe kan even bijkomen van alle spanningen die het grootouderfeest met zich meebracht en Lotte heeft hard moeten werken op school. Nadat ze vorig jaar is gestart in het bijzonder onderwijs in een speelleerklasje, begon ze afgelopen september in het eerste leerjaar. Dat was toch even een aanpassing voor haar, het leren in plaats van het spelen. Achteraf is ze wel heel fier op zichzelf dat ze boekjes kan lezen en woordjes kan schrijven.  Dat begon met ‘ik’, ‘mama’ en ‘papa’, maar resulteerde vandaag al in ‘pimol’. Tja, de deugnieterij gaan we er niet uit krijgen bij haar 😉 In ieder geval: vakantie dubbel en dik verdiend dus!

Bert en ik zijn ook een paar dagen thuis deze week en we genieten volle bak van de gezelligheid die dit met zich meebrengt: de legoblokken hoeven de hele vakantie niet opgeruimd te worden, er worden cinemanamiddagen gehouden met popcorn uiteraard. Ondertussen zit ik lekker te haken bij hen op de zetel. Kaarsjes aan, iets lekkers op tafel, pyjama aan: heerlijk! Gisterenavond heb ik haar zeemeerminnendekentje afgewerkt waar ze al zo lang op had gewacht.

zeemeermin

Nu kan ik beginnen aan een haaiendeken voor Robbe 🙂

Vanavond gaan we lekker gourmetten met zijn viertjes en daarna gaan we kienen voor prijsjes die ze juist zelf mee hebben mogen uitkiezen in de winkel. (Zo oefenen we ook meteen de cijfers nog eens voor Lotte 😉 )

Voor ons geen enge Halloweentochten in ieder geval. Waar ze er vorig jaar geen genoeg van konden krijgen, vinden ze dit jaar alles toch wel een beetje eng. Voor iedereen die wel gaat griezelen: Veel plezier!

halloween

Moesten jullie denken dat ik eindelijk een foto van Bert heb gepost, moet ik jullie toch teleurstellen 😉

 

 

One Reply to “28. Happy Halloween!”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.