Al 2 weken telt hij af naar zijn verjaardag. Zoals elk kind keek hij er enorm naar uit. Toch zijn die cadeautjes nog wel een dingetje voor hem. Hij lijkt niet te kunnen geloven dat mensen dit doen voor hem…

Op zaterdag komt hier altijd een babysit voor de kinderen zodat ik kan gaan werken en Bert verder kan met de verbouwing. Gepakt en gezakt met cupcakes en allerlei materiaal om de cakejes te versieren kwam ze binnen. “Dat gaan we doen omdat Robbe bijna jarig is,” zegt ze. Robbe zegt niet veel, maar ik weet dat hij het leuk vindt. Vervolgens haalt ze een cadeautje tevoorschijn. Robbe pakt het uit en ik zie dat ze goed gekozen heeft: een knutselkoffer van The Avengers. Robbe zegt dankjewel maar lijkt onwennig. Hij kijkt mij aan en zegt: “Mama, ik wil een knuffel.”

Ik geef hem die knuffel uiteraard, vertel hem hoe mooi zijn verrassing is en dan fluistert hij iets in mijn oor: “Waarom doet ze dat voor mij?” Het kan er bij hem niet in dat hij het waard is om cadeautjes te krijgen. Ik zeg tegen hem dat hij het verdiend heeft, dat hij zo’n lieve jongen is. Hij heeft er ondertussen al veel mee gespeeld en maakte er al de mooiste kunstwerken mee.

Opa en Omi zouden gisterenavond al komen voor zijn verjaardag. Om 15u was hij al aan het zeuren: “Hoe lang duurt het nog? Waar blijven ze?” Maar toen ze uiteindelijk aan de deur stonden, kroop hij weer weg toen hij het grote cadeau in hun handen zag. Een mooie racebaan van Cars, iets waar hij al lang om vraagt. Toch weet hij zich weer geen houding te geven. Bert heeft de racebaan onmiddellijk in elkaar gestoken en Robbe en Lotte hebben er naar hartenlust mee gespeeld. Opa en Omi waren nog niet buiten of hij kwam tegen mij zeggen: “Weet je wat ik mega cool vind? Mijn racebaan.” Ik vertel hem weer dat iedereen hem graag ziet en hij begint wat zenuwachtig te lachen.

Hij is daarna verrassend rustig gaan slapen en zo konden wij alles versieren en zijn cadeautjes klaarzetten. Vanmorgen geslapen tot half 9, zijn cadeautjes uitgepakt (help, hij kreeg een speelgoed papegaai!) en nu is het weer afwachten op de rest van het bezoek en hun cadeautjes šŸ˜‰ Hopelijk ziet hij snel in hoe geliefd hij is en dat hij het waard is om verwend te worden. We houden van je lieve jongen <3

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.