Toen we 2 jaar geleden met Lotte gingen kijken op haar nieuwe school in het bijzonder onderwijs vertelde de juf heel blij dat iedereen net terug was van een weekje vakantie aan de zee. “De oudere kinderen toch?” vroeg ik. “Nee hoor, dat was voor iedereen, ook de kleintjes.” Slik… “Doen jullie dat elk jaar?” Ik probeerde enthousiast en ge├»nteresseerd te klinken, maar eigenlijk kreeg ik het doodsbenauwd bij de gedachte dat ik Lotte een week zou moeten missen! Gelukkig deden ze dit maar 1 keer in de 3 jaar. Oef!

Vorig jaar ging ze op het einde van het schooljaar op uitstap naar de Efteling. Wat heeft ze zich geamuseerd daar ­čÖé Nu zijn we een jaar verder en er komt geen schoolreis naar de Efteling… Nee, ze ‘mag’ dit jaar op tweedaagse! Ze heeft er ontzettend veel zin in en hoewel ik blij zou moeten zijn, vind ik het ook wel moeilijk om haar los te laten. Gek he,┬á ik ben soms zo gefrustreerd dat ik geen rust krijg ’s avonds omdat ze zo laat in slaap valt, maar morgenavond zal het hier voor een keer wel rustig zijn… Ik denk echter niet dat ik daar van zal genieten ­čśë

We gaan dadelijk samen haar koffertje inpakken en morgenvroeg zal ze reuze enthousiast zijn dat het eindelijk zover is, ze is al 2 weken stickertjes op haar aftelkalender aan het plakken. Ik ga haar op het gemak uitzwaaien en daarna gaan werken, mijn gedachten wat verzetten haha.

Robbe zal zijn zus ook wel missen morgenavond. Van hem hebben we morgen een oudercontact en daar zal ik voor het eerst in zijn schoolcarri├Ęre met een gerust hart naartoe gaan. Heerlijk! Vrijdag viert hij er zijn verjaardag, dus ik kan nog even aan de knutsel voor de traktaties. Om 15u gaan we dan Lotte halen, waarschijnlijk met verhalen voor een hele maand, daar kijk ik nu al naar uit. Geniet er maar van lieve vrolijke meid!┬á <3

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.