Deze ochtend: de wekker loopt af en meteen daarna hoor ik Lotte roepen. “Mama, mama, het is vandaag MIJN dag! Vertel nog eens wat er allemaal gebeurde?!” Ik vertel hoe we haar 7 jaar geleden mochten gaan halen uit het ziekenhuis. Over de sneeuw, over haar eerste flesje, over de familie die naar haar kwam kijken…

“Ik lag al lang te wachten op jullie in het ziekenhuisbedje hoor!” alsof ze het zich nog levendig herinnert 😉

Zoals elk jaar op hun dag mogen ze een taartje kiezen in de winkel. Ik kon me wel vinden in haar keuze!

7jaarbijons

Na het werk ben ik Robbe en Lotte gaan halen bij de opvang en meteen even terug gereden naar het werk, want daar was hoog bezoek! Ook Sinterklaas wist dat het een speciale dag was voor Lotte. Maar toen hij erachter vroeg, werd ze verlegen en wist ze niet meer zo veel te vertellen. Eens we in de auto zaten zei ze: “Sinterklaas wist ook dat het mijn dag was vandaag.” 🙂

sint

Wij zullen haar de rest van de dag blijven vertellen hoe blij we waren dat we haar eindelijk mochten gaan halen en zij voelt zich vandaag even heel belangrijk <3

 

 

 

One Reply to “41. “Mama, mama, het is vandaag MIJN dag!””

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.