Het is weer weekend… Voor de meesten toch, ik doe gewoon alsof 😉 De week ging snel voorbij, maar het was een fijne week. Ik heb genoten, ook van de kleine dingen. Ik merk dat het lang geleden is dat ik me zo goed heb gevoeld. Ik voel me weer helemaal de opgewekte ‘ik’ die ik meestal was.

Wat was het koud! Maar wat een mooie zonsopgang. Volgens Lotte kleurde de hemel roze, speciaal voor haar. Maandag en dinsdag zijn we te voet naar school gegaan en dat echt deed deugd! De sneeuw vanaf dinsdagnamiddag maakte het helemaal compleet, zeker voor de kinderen. Ze hebben zelfs Bert kunnen overtuigen om een wandeling te maken met de slee.

Daarna hebben Lotte en Robbe heerlijk samen met de Lego gespeeld. Wat kan ik daarvan genieten om ze zo bezig te zien. Robbe kreeg wat nieuwe boekjes van Tip de muis, zijn lievelingsboeken. Hij herkent zich helemaal in de avonturen en gevoelens van Tip, hij wordt er graag uit voorgelezen. Daarna gaat hij tegenwoordig heel flink slapen.

Het opstaan was altijd wat moeilijker voor hem. Hij heeft nogal last van een ochtendhumeur, maar daar hebben we een week geleden de oplossing voor gevonden 😊 Voortaan staat hij een stuk vroeger op. Zo ziet hij Bert nog voor die naar het werk vertrekt en kan hij op het gemak vrolijk worden met wat Netflix. Gaat stukken beter zo!

Elke dag zette ik hem vrolijk af op school. Ik moet elke dag weer een meter verder gaan staan bij het afscheid nemen, het liefst zou hij helemaal alleen gaan. Geen zielig manneke dat bij mama wil blijven. Nee, een stoere kerel die naar school wil, naar zijn vriendjes en zijn lieve juf.

Gisteren fijn naar Lotte haar zwemles van school gaan kijken terwijl ik met een mede-mama zat te genieten van een goeie koffie. Je ziet wel, het moet echt niet groots zijn, geluk zit hem echt in de kleine dingen!

Vandaag had Robbe sportdag op school en aan zijn verhalen te horen was dat ook super leuk. We hebben de week afgesloten met een fotoshoot bij de fotograaf. Benieuwd naar het resultaat, maar ik denk dat ook dat helemaal goed komt.

Fijn weekend allemaal!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.