En dat heeft deze keer niets te maken met het feit dat de chocolade in overvloed is daar 😉 Nee, ik ben trots omdat we met Albert Heijn maar liefst 100.000 euro hebben opgehaald voor de Warmste week!

Van elk verkocht brood werd er 25 cent geschonken aan het goede doel. Van een warme bakker gesproken… <3 Er werden op drie weken tijd 200.000 broden verkocht. Tel daarbij de opbrengst van de verkoop van onze wenskaarten op en zo stond de teller dit weekend op 100.000 euro.

Elke winkel koos zijn eigen goede doel. Wij kozen samen met vele andere winkels voor de stichting Make a wish, die ervoor zullen zorgen dat kinderen met een levensbedreigende ziekte hun allerliefste wens in vervulling zien gaan. Wist je dat de manager van onze winkel in Overpelt zelfs vrijwilligster is bij Make a wish? Mooi toch! <3

Trots ben ik op mijn collega’s die gisteren na een lange autorit ook nog eens heel lang hebben moeten wachten voordat ze de cheque in Wachtebeke op het podium mochten overhandigen. Jullie hebben dat super gedaan!

Vandaag ben ik dus trots op mijn werk… Maar wees gerust: woensdag zal ik weer zeuren dat de diepvries zo koud is, er veel te veel vracht is en dat de klanten te vervelend zijn 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.