17 oktober 2018

114. Tip voor Sinterklaas: Pizza parlor van Fairplace.

De eerste speelgoedboeken voor Sinterklaas zaten alweer in de brievenbus, de winkels zijn weer gevuld met speculaas en pepernoten en ook op tv wordt de komst van de Goedheiligman al aangekondigd. Hoe vroeg we het allemaal ook vinden, we kunnen er niet omheen: Sinterklaas komt eraan!

Last minute of goed voorbereid?

Ik ben normaal echt zo’n mama die de laatste week nog snel vanalles op internet besteld, maar dit jaar ben ik er op tijd aan begonnen. Beetje bij beetje haal ik de cadeautjes in huis, zowel in de winkels zelf als online. Het blijft een gemak he, ’s avonds als de kinderen slapen op je gemak met de tablet op schoot 😉

De pizzaset van Fairplace.be.

Robbe en Lotte hadden het geluk dat ze voor jullie speelgoed mochten testen van fairplace.be. Deze webshop staat bekend om zijn duurzaam speelgoed. Wij testten de Pizza parlor van Green toys die volledig werd gemaakt van gerecycleerd materiaal. Robbe wist het meteen: “Ik wil die! Ik wil pizza’s bakken, want pizza’s zijn Italiaans en ik ook een beetje he mama?” Ze waren dan ook reuze enthousiast toen de pizzadoos geleverd werd.

Een kleine pizzeria in mijn keuken.

En zo veranderde mijn keuken die woensdagnamiddag in een heuse pizzeria. Met de bijgeleverde menukaart mocht deze mama haar keuze maken en begonnen de kinderen snel met ‘bakken’. De pizzaset bestaat één bodem, verdeeld in vier stukken en uiteraard kan er naar hartelust belegd worden met tomatensaus, kaas, salami, champignons,… noem maar op! Nadat ik mijn pizza salami geproefd had, hebben de kinderen om beurten pizza’s gemaakt en gegeten, ze hebben zich niet verveeld dus 😉

 

Win ook een pizzaset!

Hier viel hij goed in de smaak en wordt hij regelmatig gekozen om mee te spelen. Ze hebben het niet kapot gekregen en zijn dus ‘Lotte en Robbe proof’, dat zegt al heel veel hihi! Echt een tip voor Sinterklaas dus. Van Fairplace mag ik een pizzaset aan mijn volgers weggeven. Kijk dus snel op mijn facebookpagina wat je moet doen om kans te maken!

SHARE:
review 0 Replies to “114. Tip voor Sinterklaas: Pizza parlor van Fairplace.”