De zondagen verlopen hier meestal moeizaam. Bert ligt tot 11u in bed om te bekomen van zijn zware werkweek, ik zit tot ’s middags in mijn pyjama en de kinderen moeten zichzelf even vermaken. Voor Robbe, die nood heeft aan regelmaat, is dit nogal een opgave.

Geen vrolijkheid.

Dit heeft tot gevolg dat de sfeer hier niet op zijn best is. Robbe zoekt op alle mogelijke manieren aandacht en dat is vermoeiend. Iedereen is op zoek naar rust en hij is dit niet gewend… de irritaties durven op deze manier wel eens op te lopen 😉

Aan de knutsel…

Afgelopen nacht bedacht ik mij dat ik een ganzenbord kon knutselen, maar dan anders. Ik zou er opdrachten in verwerken zoals “geef een groepsknuffel” en nog wat andere dingen rond liefde, geluk en zelfvertrouwen.

De winnaar van het spel wint een knuffel 😉

Ze waren al nieuwsgierig toen ze iets op tafel zagen liggen bij het naar beneden komen. We zijn er dus meteen aan begonnen en het lijkt een succes 😊 Op het moment dat ik dit aan het schrijven ben, zijn Robbe en Lotte samen met het spel bezig en slingeren de complimentjes en knuffels in het rond. Voorlopig is het een succes dus. Maar het is nog maar 9u… De kans dat hier alsnog de hel losbreekt is nog steeds aanwezig 😉

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.