Omdat ik in een supermarkt werk, zie ik dagelijks allerlei lekkers voorbij komen. En zoals elk jaar kwamen ook nu weer pepernoten binnen. Vanaf eind augustus krijg ik dus jaar na jaar steeds hetzelfde te horen: “Pff nu al pepernoten?! Dat is toch wel veel te vroeg he!” Maar vervolgens verdwijnen er wel twee zakken in hun winkelkar…

Ik wacht zelf ook niet tot Sinterklaas om ze in huis te hebben, ik vind het veel te verleidelijk: pepernoten, taai taai en binnenkort komen daar de chocolade mannekes en marsepein aardappeltjes nog bij! Ook al is het snoepgoed voor december bedoeld, mensen pakken het in september ook al mee en zo lang dat gebeurt, zullen de winkels elk jaar zo vroeg bevoorraad worden. Het is dus jullie eigen schuld 😉

Genoeg daarover… willen jullie wat van die pepernoten winnen? Of heb je liever een Tony Chocolonely pakketje? Om mijn 100ste blogpost te vieren geef ik van allebei één pakketje weg. Geef onder de facebookpost van deze winactie aan wat je wil winnen, like de facebookpagina van Luid Verlangen en dan kiezen de onschuldige kinderhandjes hier vrijdag 14 september 2 winnaars uit.

One Reply to “100. Honderd blogberichten? Dat vraagt om een winactie!”

  1. Ooooooooooooooh, Tony’s, die heb ik altijd al willen proeven.
    En sorry, als rasechte belgische, ben ik niet zo’n fan van pepernoten ;-), maar wel héél erg van je blog! <3

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.